Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Ne feledje, a sí bukósisak életet menthet!

A síelés kedvelt téli sport, ami évről-évre könnyedén megtölti a síparadicsomok pályáit. A kezdők és a profik egyvalamiben nem szabad, hogy különbözzenek, ez pedig a hiánytalan sífelszerelés; enélkül mindegy, hogy mennyire tapasztaltak és ügyesek, könnyen rossz vége lehet a síelésnek.

A síelés már csak a körülményekből adódóan is veszélyesebb sport az átlagnál. Meredek lejtőkön, nagy sebességgel, hóval takart pályán siklanak a síelők. Ilyen szituációban egy megfelelő védőfelszerelés nélkül bekövetkezett esés több, mint kockázatos. A sí bukósisakok szerepe, hogy megvédjék a fejet. Sisak nélkül, vagy rossz sisakban gyakorlatilag bármilyen esés tragédiával végződhet.

A szakszerűen megválasztott, méretben tökéletes, minőségi sí bukósisak nagyon könnyen életet menthet. Sok olyan esetről tudunk, amikor esés közben a sisak eltört az ütés erejétől, de a viselője életét megmentette. Kutatások kimutatták, hogy egy sí bukósisak a felnőtt síelők esetében 35%-kal csökkenti a fejsérülések bekövetkeztének esélyét.
Azok, akik rendszeresen síelnek, különösen veszélyeztetettek. Ha hosszú távon felelőtlenül síel az ember, annak gyorsan meglesznek a negatív következményei. Kimutatták, hogy már három agyrázkódás, illetve enyhe fejsérülés is jelentős hatással van a szervezetre. A következtében kialakulhat Parkinson-, vagy Alzheimer-kór, depresszió, impotencia, epilepszia. A kialakulás lehetősége csökkenthető sí bukósisak okos megválasztásával, illetve rendszeres viselésével. Érdemes strapabíróbb, karbonból készült sí bukósisakot választani, ami nem csak könnyebb, de erősebb is.Amennyiben síelni indul, és nem bérelt védőfelszerelésben szeretne siklani, hanem saját sífelszerelést visz magával, forduljon bizalommal webáruházunkhoz! A termék kínálatunkban kiváló, márkás, bizonyítottan hatékony sí bukósisakokat talál. Alpina, Blizzard, Casco, Salomon is megrendelhető kedvező árakon, gyors kiszállítással. A termékekkel kapcsolatos kérdésekre és a szolgáltatásainkat érintő észrevételekre is szívesen válaszolunk a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén!

Síbukósisakok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír