Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Síbukósisak tippek

A síbukósisak nélkülözhetetlenségéről

A neves sífelszerelést gyártó márkák tudják, hogy a téli sportok nem csak a szórakozásról, tanulásról és kikapacsolódásról szólnak, hanem a biztonságról is. A biztonságos síelés egyik kulcsmozzanata, hogy a síelő egy olyan síbukósisakban indul el a sípályán, ami egy esetleges baleset, esés közben is képes megvédeni a koponyát.

A sípályákon az elmúlt években megnőtt az ütközések, balesetek száma. Mi ennek az oka?

Feltűnt a snowboard, sokan könnyed, egyéni stílusban veszik be a kanyarokat, vagy nem elég felkészültek. Ilyenkor leggyakrabban a fej sérül. A síbukósisak viselése nem igazán elterjedt az üdülőhelyeken, pedig indokolt lenne a használata. A bukósisak különösen a gyermekek számára ajánlott, hiszen leggyakrabban ők vannak kitéve a koccanásoknak, eséseknek, különösen, ha még csak tanulják a síelés művészetét. Az is balesetveszélyes lehet, ha nem megfelelő méretű bukósisakot választunk. Pontos méréssel és fejpánt használatával megtalálható a jó méretű és tökéletesen illeszkedő felszerelés.

Ne bízza a véletlenre biztonságát és használjon mindig bukósisakot! Tekintse meg síwebshopunk gazdag termékkínálatát és rendeljen igényeinek megfelelően!