Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Görkorcsolyát, de milyet?

A görkorcsolyázás ma is népszerű sport, nem csupán átmozgat, de gyors és szórakoztató módja eljutni A-ból B-be. A görkorcsolyák között is többfélét találunk, céljainknak és az adott terepviszonyoknak megfelelően.

Az agresszív, tehát extrém sporthoz tervezett görkorcsolyán csak két gumiból készült kerék van, különleges bordázattal. Az egyik elöl, a másik pedig hátul. Az agresszív görkorcsolyát rugós felfüggesztéssel és megerősített szárral tervezik, hogy alkalmas legyen a különböző trükkökre.

A gyorsasági görkorcsolya már komoly sporteszköz, nagyon könnyű, karbonszálas anyagból készül. A szára csak bokáig ér, fűzővel látják el. Az újabb típusoknak már csak 4 kereke van, amik 90-110 mm átmérőjűek. Poliuretánból készült kerekei és hosszú alváza van, ezért ez a görkorcsolya nagy távok megtételére képes, de nehezebben irányítható. A fitnesz görkorcsolya a mindennapokra tervezett görkorcsolyák közé tartozik. Ovális, gumi kerekkel készül, amik túlérnek a cipőn. A szár magas, hogy tartsa a bokát, készülhet fűzővel, tépőzárral, csattal is. Milyen görkorcsolyát keres? Tekintse meg kínálatunkat és válasszon céljainak megfelelő görkorcsolyát!

Görkorcsolya