Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Hogyan válasszunk kerékpárt?

kerékpár bárki számára nagyszerű sporteszköz, hiszen mindenki igényeinek megfelelően használhatja. Vannak, akik versenyszerűen űzik a kerékpározást, mások a mindennapi közlekedés során használják a biciklit, megint mások csak alkalomszerűen tekernek.

Kerékpár választás során elsősorban azt kell végiggondolnunk, hogy milyen célra szeretnénk használni a biciklit. Számos kategória létezik, mint például országúti, fitness vagy cross bicikli, melyek mindegyike a használatnak megfelelően van kialakítva. Emellett szintén szem előtt kell tartanunk a választáskor, hogy milyen gyakori igénybevételnek lesz kitéve a céges kerékpár. A döntés során nem hagyhatjuk figyelmen kívül az életkort és az ennek megfelelő igényeket sem, hiszen ezek is meghatározó szempontok a bicikli kialakításának és megjelenésének tekintetében.

Kínálatunkban számos különféle kerékpár kapott helyet, melyek között bátran válogathat igényeinek megfelelően. Felmerülő kérdéseivel keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

A kerékpározás jótékony hatásai

Biciklizni sokan szeretnek és a kerékpár népszerűsége sok tényezőnek köszönhető. A kerékpározás erősíti az izmainkat, immunrendszerünket, javít a tartáson, és jótékonyan hat a gerincfájdalmakra. A kerékpározás során javul az állóképességünk, a teljesítőképességünk és megszabadulhatunk a mindennapi stressz okozta idegeskedéstől. A biciklizés azoknak is ajánlott, akiknek valamilyen boka-, vagy térdsérülésük volt korábban, mint egy törés, vagy szalagszakadás, hiszen kerékpározás során nem terheljük úgy a bokánkat, mint például futás közben, mégis izmosodik és erősödik lábunk a sérülés után. A biciklizés az egész testet megmozgatja, anélkül, hogy erősebb fájdalmakat élnénk át. Erősíti a farizmot, a combokat, a vádlit, a csípőt és a bokát. Jótékony hatással van gerincünkre, így a hátfájdalmakkal küzdőknek is kellemes kikapcsolódást és mozgást biztosít. Ha Ön is szeretne minőségi kerékpárt választani egy izgalmas mozgásformához, tekintse meg gazdag kerékpár kínálatunkat! Nálunk olyan világmárkák közül válogathat, mint a BMX, a Focus, a High Colorado, a KTM, a Scott, a Stuf vagy a Yakima! Válogasson termékeink közül!