Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

A jégkorcsolyázás igazi kikapcsolódás!

Van egy sajátos és megfoghatatlan öröme a jégen való siklásnak. A jégkorcsolyázás több száz éve elterjedt szórakozási forma és egyben sport is, gondoljunk itt például a hokira vagy a műkorcsolyára. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló kikapcsolódást jelenthet kimenni a jégpályára és korcsolyázni kicsit. Jégkorcsolyánkat befagyott tavakon is használhatjuk, amennyiben azt az illetékes hatóság engedélyezi, ez különösen élvezetes és természet közeli módja ennek a sportnak.

Szeretne megbízható férfi, női vagy akár gyermek jégkorcsolyát vásárolni, hogy együtt szórakozhasson a család? Esetleg párját lepné meg eggyel, hogy szervezhessenek egy romantikus közös programot? Kínálatunkban minden típusú jégkorcsolyát megtalál, amire csak szüksége lehet.

Forgalmazunk minden korosztálynak külön férfi és női típusokat, a legmegbízhatóbb gyártók kínálatából. Termékeink közt megtalálhatók Bauer, Bladerunner, Stuf, Roces, Fila és még sok más élvonalbeli gyártó termékei. A jégkorcsolya vásárlásnál fontos, hogy az mindenképp a lábunkhoz legjobban illő darab legyen, éppúgy kialakításra, mint méretre. A hosszú távú használat mellett kellemetlen tud lenni, ha lábunk egy kicsit is lötyög a korcsolyában.

Válogasson kínálatunkból kedvére, garantáltan meg fogja találni az Önhöz és családja bármely tagjához legjobban illő jégkorcsolyát!

Korcsolya