Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Túrabot modern köntösben

Sokan választják a túrázást, mint szabadidős tevékenységet, hiszen a kellemes testmozgáshoz kihívás na és nem utolsó sorban gyönyörű környezet is társul.

Egy túrának megvannak a maga elhagyhatatlan kellékei. Az adott terephez alkalmazkodó túracipő, megfelelő ruházat és hátizsák mellett a túrabot is toplistás kellék. A túrabotot sokan felesleges flancolásnak tartják pedig nem a gyengék támasza és nem is a lusták harmadik lába. Sokkal fontosabb funkciót tölt be ennél.

A túrabot hasznos kellék, ami minden korosztály számára ajánlott a biztonságos és minőségi túrázáshoz. Egy túrabot megfelelő támasztékot nyújt meredek, csúszós terepen, de akkor is véd az eséstől, csúszástól, ha kavicsos vagy esetleg porhóval borított ösvényeken járunk.

Megkönnyíti a járást, mert leveszi a teher egy részét a lábakról és a csípőről is, valamint képes optimálisan elosztani a test súlyát, ami lejtmenetben jót tesz a térdeknek. Persze, ha a megfelelő céget választja, akkor nem kell aggódnia a túrabot árát illetően! Tekintse meg kínálatunkat!

Túrabot