Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Snowboard kötések

A minőségi snowboardkötések kiválasztása

Manapság a téli sportok közül igen népszerű hobbi és versenysportnak számít a snowboard, amely kortól és nemtől függetlenül nagy tömegek kedvence, azonban ahhoz, hogy élvezetes és eredményes lehessen a téli mozgásforma, minőségi snowboard felszerelésre van szükség.

A snowboardcipő és deszka kiválasztása után kiemelten fontos szerepet játszik a kötés, melynek elsődleges feladata a cipő és a deszka közötti kapcsolat biztosítása és az irányítás elősegítése.

Snowboardkötések típusai:

• Kemény snowboardkötés: Állítható méretű, elől és hátul is csatos szerkezettel ellátott kötéstípus, amely maximálisan szilárd rögzítést biztosít a cipő számára. Elsősorban azoknak ajánlott, akik kedvelik a kifejezetten tempós snowboardozást és azok számára, akik igénylik a kiemelten biztonságos irányíthatóságot.

• Puha snowboardkötés: Széles körben elterjedt kötéstípus, amely sokkal nagyobb mozgást enged a viselője számára, mint a kemény kötés. Továbbá kényelmes és sokoldalú snowboardos kiegészítő, amely a leginkább ajánlott mindenki számára.

Válasszon minőségi és megbízható snowboardkötést és felszerelést, hogy igazán élvezetes lehessen a sportolás, továbbá tekintse meg széles termékkínálatunkat, ahol számos megbízható márka megtalálható, úgy, mint Head, Burton, vagy Scott! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés:
Nézet: