Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Bukósisak

Balesetvédelem: Hogyan válasszunk bukósisakot síeléshez?

A sportolás során elengedhetetlen a megbízható balesetvédelem, azaz síelés során kiemelkedően fontos szerepet tölt be fejünk optimális védelme. A bukósisak kiválasztása síeléshez különösen nagy körültekintést kíván, hogy a sport élvezetes és biztonságos időtöltés lehessen.

• Kialakítás és forma tekintetében passzoljon a választott sisak, különben nem látja el megfelelően védelmi funkcióját.

• Külső kialakítás: Full és Half Shell sisakok találhatóak meg elsősorban a piacon, melyek közül az első keményfüles, míg a másik puha füles megoldást jelent.

• Szerkezeti kialakítás: Ragasztott héjas sisak, In-Mold, azaz egybeöntött sisak, Hard Shell sisak, Hybrid sisak: mindig vegyük figyelembe egyéni igényeinket és kérjük szakértő segítségét.

• Válasszunk jól szellőző sí sisakot.

• Állítható változatot keressünk, ami igényeinkhez igazítható, valamint kompatibilis legyen a síszemüvegünkkel. Minőségi és megbízható bukósisakokért síeléshez, tekintse meg kínálatunkat és neves márkáinkat, úgy, mint Salamon, Head és Blizzard, melyek között biztosan megtalálja az ideális darabot, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Rendezés:
Nézet: