Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Hogyan válasszunk görkorcsolyát?

A görkorcsolya választás nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre hangzik. A haladók általában már el tudják dönteni, hogy mire van szükségük, de a kezdők többnyire nem. A legfontosabb az, hogy valamivel el kell kezdeni a tanulást, de már itt is zavarba ejtő a kínálat: a legolcsóbbtól a legdrágábbig mindenféle kezdő görkorcsolyát kaphatunk.

A választásnál fontos szempont, hogy csak olyan görkorcsolyát vásároljon meg, amelyben viszonylag könnyen meg tud tanulni, illetve ha mégse tetszik ez a sport, akkor se sajnálja a pénzt. Arra is legyen felkészülve, hogy ha megtetszik a görkorcsolyázás, akkor további kiadásai is lesznek.

Görkorcsolya

A legkönnyebb megtanulni görkorcsolyázni akkor, ha a kerék kicsi és a cipő merev falú. Ilyen például a webáruházunkban található Bladerunner Formula 82 görkorcsolya, ami tanuláshoz tökéletes. Ha a bokája megerősödött, és a megfelelő tapasztalat is megvan, akkor térjen át nagyobb kerekekre, esetleg puhább cipőre. Ilyenkor jöhetnek szóba a 84-90 mm-es kerék-szettek, könnyebb, szellősebb cipővel, kifejezetten hosszabb túrákhoz. Ezekkel viszont a városi manőverezhetőség romlik.

A görkorcsolyázásban sokféle stílus létezik, és ennek megfelelően rengeteg típusú korcsolya létezik. A legáltalánosabb célú fitness görkorcsolyáktól a legprofibb gyorsasági görkorcsolyákig mindent megtalál kínálatunkban.

Nézzen körül webáruházunkban, és válasszon minőségi termékeink közül!