Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Túrázni jó! – 2. rész

Ha már eldöntöttük, hogy túrázni indulunk, jó ötlet egy kicsit bővebben tájékozódni arról is, hogy mikor érdemes nekivágni felfedezni a világot. Persze mindenki maga dönti el, hogy neki mikor a legkellemesebb, de van néhány szempont, melyekre nem árt figyelni tapasztalatlan túrázóként.

Túrázni bármelyik évszakban lehet, de a kezdő túrázók számára előnyösebb, ha olyan időszakban próbálják ki ezt a mozgásformát, amikor még nincs túl meleg, sem pedig túl hideg. A legelőnyösebb a tavaszi és őszi időszak.

A sportruházatok kialakítása miatt ugyan bármely időben nyugodtan lehet túrázni, de mégis kerülendő a szeles, esős időjárás, hiszen ez jócskán megnehezíti a dolgunk.

A szép napsütéses napok ugyan hívogatóak, de jó odafigyelni rá, hogy milyen régen volt utoljára csapadék, ha nem szeretnénk a sárban csúszkálni. Az erdei utak sokszor igen nehezen száradnak fel!

Persze a megfelelő sportruházat használatával sok problémától megkímélheti magát, és akár nagyobb vállalkozásokba is foghat. Túracipőink ára annak ellenére sem túl magas, hogy mind a Salomon, mind a Grisport termékek tökéletesen megállják a helyüket – rendeljen tőlünk bátran!

Túracipő