Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Snowboard felszerelés tippek

Tanácsok a megfelelő snowboard felszerelés kiválasztáshoz

Síelni manapság már egyre többen tanulnak meg, de vannak olyanok, akik nem érik be ennyivel és izgalmasabb téli sportok iránt érdeklődnek, mint amilyen a snowboard. A snowboardot elsősorban a fiatalabbak kedvelik, hiszen veszélyesebb, mint a síelés, itt egy szál deszkán kell haladni, minden segédeszköz nélkül.

Fontos, hogy a snowboard felszerelés és a ruha is kiváló minőségű, biztonságos és kényelmes legyen, soha nem érdemes spórolni a felszerelésen, mert életeket menthet. A választást a stílusirányzat és a tudás szint fogja meghatározni. E szerint űzhetünk alpin és freestyle stílusú snowboardozást. A ruházat esetében ugyanolyan kritériumok érvényesek, mint a síruha esetében. A snowboard cipőnél érdemes ügyelni arra, hogy a cipő, a kötés és a lap harmonikusan illeszkedjen egymáshoz. A snowboard deszka milyenségét a tudásszinten és stíluson túl a testalkat is meghatározza. Kezdőknek a kulcscsont és az áll közé kell érnie a lapnak, középhaladóknál az áll és a száj közé. Haladóknál orr magasságig érjen a lap.

Válogasson Head, Burton, Deeluxe kiváló minőségű termékei közül, valamint snowboard felszereléssel kapcsolatos további tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!