Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Hogyan válasszuk ki álmaink snowboard deszkáját? 2. rész

A snowboard deszka kiválasztásának főbb szempontjai közé tartozik a tudásszint, mely alapján a kezdő után a következő szint a középhaladó. A középhaladó snowboardosok már biztos tudás birtokában állnak, ami a lapkezelést illeti. Nekik már a választásban arra is gondolniuk kell, hogy milyen irányzatot szeretnének követni a továbbiakban. Más lapra van szükség, ha az ember csak a pályán használja a snowboard deszkát, és más, ha már esetleg erdőben és parkban is kipróbálná a tudását. Elérkeztünk a haladókhoz, akik már egy konkrét stílusirányzatot képviselnek.

A stílusirányzat segít a megfelelő keménységű és lapszerkezet kiválasztásában. A következő szempont egy snowboard deszka kiválasztásánál pedig a testalkat. A testalkat leginkább magasságból és testsúlyból áll, melyek azért fontosak, mert ezek a paraméterek határozzák meg a deszka hosszát és szélességét. Kezdőknek a kulcscsont és az áll közé érő lapok ajánlottak, ha magunk elé állítjuk, középhaladóknak az áll és a száj közé érő lapok, a haladóknak pedig az orrig érő hosszúság a javasolt. 

Webáruházunkban olyan snowboard deszka márkákkal találkozhat, mint Stuf, Burton, F2, Santa Cruz, vagy a Head, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt! Nézzen körül nálunk, és rendeljen minőségi snowboard deszkát!

Snowboard deszkák