Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

A megfelelő túracipő kiválasztásának szempontjai

Nyáron sokan a tömött vízpart helyett inkább a hegyeket választják, és túrázni indulnak. Egy nagyobb gyalogtúra előtt érdemes jól felkészülni, és a szükséges felszereléseket beszerezni.

Így a túrafelszerelés egyik legfontosabbika, a túracipő sem maradhat el! A megfelelő túrabakancs kiválasztásánál a következő szempontokra figyeljünk:

 A legjobb választás érdekében fontos meghatározni a túracipőben elérni kívánt célokat, és ennek mentén megtalálni a megfelelő modellt. A formák, a kényelmi

tényezők és koncepciók változatosak, így ne féljünk sok cipőt felpróbálni - rögtön érezni fogjuk, hogy melyiket szereti lábunk.

A lábunk méretéhez megfelelő túracipő különösen fontos, ha nem szeretnénk, hogy várva várt kirándulásunkat sebes, fájó lábakkal fejezzük be.

Fordítsunk különös figyelmet a talp mintájának, hiszen ennek nagy szerepe van abban, hogy a túracipő megkapaszkodjon a terep egyenetlenségein Sportruházati webshopunkban a túrázók egyik legkedveltebb márkájával, a Salomon túracipőinek széles választékával várjuk! Találja meg az Önnek legmegfelelőbb úticélt.

Túrabakancs