Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

A jégkorcsolyázás

A jégkorcsolyázást életünk bármely szakaszában elkezdhetjük űzni és egészen idős  korig jótékony hatással van szervezetünkre, állóképességünkre, koncentrációnkra. A  jégkorcsolyázás javít a tartásunkon, izmossá és erőssé teszi testünket. A jégkorcsolyázást az  év bármely szakában űzhetjük, hiszen nyáron is számos beltéri korcsolyapálya, műjégpálya  üzemel a korcsolyázás kedvelőinek örömére.  A jégkorcsolyázást nem nehéz megtanulni, ha az ember nem szeretne profi szinten  foglalkozni vele, csak hobbiként, akkor könnyedén elsajátíthatóak az alapjai. A  jégkorcsolyázás erősíti a bokát, a combokat és a fenék izmait, valamint fejleszti  egyensúlyozó képességünket. A jégkorcsolyázás során az egész testünk mozog, így  rengeteg kalóriát égethetünk el vele, ami akár egy fogyókúra ideális kiegészítője is lehet. A  jégkorcsolyához nagy körültekintéssel kell kiválasztanunk a megfelelő méretű korcsolyát,  mert a korcsolya számozása nem azonos a tényleges cipőméretünkkel. Érdemes szakember  tanácsát kérni korcsolya vásárlás során, hogy később ne vegye el a kedvünket a fájdalom a  korcsolyázástól.  Ha Ön is szeretne minőségi korcsolyát vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk  megtalálhatja a minőségi Bauer, Bladerunner, Davos, Head és Roces jégkorcsolyák  modelljeit! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!

Hogyan válasszunk minőségi jégkorcsolyát?

A jégkorcsolya, mint szabadidős hobbitevékenység, és mint versenysport egyaránt széles körben népszerű elfoglaltság, azonban ahhoz, hogy igazán élvezetes és szórakoztató legyen a sport, elengedhetetlen a minőségi sportfelszerelés, melynek kiválasztásánál számtalan szempont jöhet szóba.

• Alapvetően a korcsolya típusának kiválasztása során az elsődleges meghatározó szempont, hogy milyen célra szeretnénk használni: évente néhány alkalommal hobbimozgáshoz vagy esetleg heti rendszerességgel edzeni, stb.

• Felnőtt részére keresünk korcsolyát vagy növésben lévő gyermek számára ideális darabra lenne szükségünk.

• Megahatározó választási szempont, hogy a korcsolya kényelmes legyen, felvegye a láb formáját, valamint stabil tartást biztosítson a láb és a boka számára.

• Szerkezeti kialakítás szerint gyakoriak a műanyag korcsolyák, valamint a merevített szerkezettel, esetleg bőrből kialakított darabok is.

• Formai szempontok: csatos vagy fűzős kivitel, műkorcsolya vagy esetleg hoki korcsolya, azonban fontos tudni, hogy a gyorskorcsolya (a balesetveszélyes kialakítása miatt) nem engedélyezett a tömeges használatra szánt pályákon.

Válasszon minőségi jégkorcsolyát, amely stabil tartásának és megfelelő kialakításának köszönhetően hosszú távon is biztosítja a mozgás örömét! Tekintse meg széles kínálatunkat, melyben számos neves gyártó darabjai is megtalálhatóak, például Roces, Roxa, Head és Stuf! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!