Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Kerékpáros bukósisak

A biztonságos kerékpározás alapja: A bukósisak

Minden kerékpáros szempontjából kiemelt szerepet kap a biztonság és a testrészek optimális védelme, melynek értelmében a bukósisak nélkülözhetetlen kerékpáros felszerelésnek számít. A bukósisakok alapvető funkciójuknak megfelelően különböző kisebb-nagyobb fejsérülésektől óvják meg a kerékpárost, melynek köszönhetően egy esetleges baleset alkalmával elkerülhetővé válnak a maradandó egészségügyi károsodások.

A kerékpáros bukósisakok típusai:

• Sport bukósisakok: Szinte minden kerékpártípushoz, illetve kerékpárstílushoz alkalmazható védőfelszerelés.

• Közúti kerékpáros bukósisakok: Kis súllyal rendelkező és jól szellőző sisaktípusok, melyek hosszú távon is kényelmes kialakításuknak köszönhetően ideális megoldást biztosítanak a kerékpáros közlekedés szerelmeseinek.

• BMX bukósisakok: A terepbiciklizés elvárásainak megfelelően nagyobb és robosztusabb kialakításúak, melyek jobban védik a fej oldalát és hátulját egyaránt, továbbá gyakran arcvédő résszel is rendelkeznek ezek a sisakok.

• Mountain bike bukósisakok: Az off-road stílus elvárásainak megfelelően ezek a sisakok maximális lefedettséggel óvják a biciklis fejét.

Válasszon megbízható bukósisakot az elvárásainak és kerékpáros szokásainak megfelelően, melyekért tekintse meg kínálatunkat és az általunk forgalmazott minőségi márkákat, mint Alpina Spice, Carrera Boogie vagy High Colorado!

Rendezés:
Nézet: