Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

A snowboardozás jótékony hatása az egészségre

A snowboardozás a rendkívül balesetveszélyes téli sportok közé tartozik. Ennek ellenére sokan választják sportolás és kikapcsolódás érdekében a snowboardozást, mely egy igazán izgalmas és élménydús sport. Vajon miért érdemes snowboardozni? Miért szerelmesei olyan sokan ennek a sportnak?

A snowboardozás igazi izommunka! A vádli izmok, hátsó combizmok, boka, láb izmai irányítják leginkább a snowboardot, a deszkán való egyensúlyozásért pedig a hasi izmok felelősek.

Kiváló sport fogyni vágyóknak, hiszen snowboardozás során akár több 100 kalóriát égethetünk el. További jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a szorongás érzetet. Szabadság érzetet és jó hangulatot kölcsönöz a sportolás mellé. A frissítő téli levegőről és a hegycsúcsok között átszűrődő napsugarakról se feledkezzünk.

Snowboard felszerelés

meg. Ezek mind jótékony hatást gyakorolnak szervezetünkre!Fedezze fel a snowboardozás élményét! Ám legyen mindig körültekintő és ismerje meg a határait!

A snowboardozáshoz elengedhetetlenek a kiegészítők, amik csökkentik a balesetek esélyét, ide sorolhatók a snowboard deszkák, snowboard kesztyűk, snowboard ruházat, snowboard bakancsok, snowboard nadrágok, snowboard bukósisakok, szemüvegek. Nálunk kiváló márkák közül válogathat, mint például a Burton, Deeluxe, Scott, Head, F2 Mondo, F2 Scream, Santa Cruz Rebel és Stuf. Vásároljon sí webshopunkban a snowboardozáshoz szükséges felszereléseket!