Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Az ideális snowboard ruházat

Snowboard és Snowboard felszerelés

Ahhoz, hogy kényelmesen érezzük magunkat snowboardozás közben is, és a sport élvezet maradjon, szükségünk van a korszerű snowboard ruházatra. Hiszen mit ér a szórakozás és a sportolás, ha a nadrágunk szinte azonnal felázik, vagy a felsőnk csak zavar a tevékenységben? Egy vízáteresztő, vagy rossz anyagú ruhadarab igen hangulatromboló tud lenni, sőt egészségünkre is rossz hatással lehet, így érdemes előre gondolkodnunk. A régóta snowboardozók tudják, hogy a szórakoztató és biztonságos sportolás kulcsa a háromrétegű öltözködés, mely a következőképp néz ki:

  • Közvetlenül testünkön az úgynevezett first-layer réteg az első, mely különleges anyagának köszönhetően átengedi a levegőt, így nem zavarhat bennünket az izzadság. Ebből a rétegből előnyös, ha beszerzünk felső- és alsórészt is.
  • A következő réteg a melegítést szolgálja. Mindig az időjárás alapján válasszuk ki a második réteg ruháinak vastagságát. A legtanácsosabb a polar anyagú öltözet.
  •  Az utolsó réteg természetesen a speciális snowboard öltözet, a kiegészítők és a védőfelszerelés.

Minőségi snowboard felszerelés márkáink között, mint például a Head, Five seasons, Diel garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet. Ha valami hiányzik a felszereléséből, nézzen szét webshopunkban, vagy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Snowboard és Snowboard felszerelés