Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Mire kell ügyelni a Trekking és Cross kerékpárok vásárlásakor?

Túrázni nem csak gyalog lehet, hanem kerékpárral is, azonban ehhez nem elég egy hagyományos bicikli, hanem Trekking, vagy Cross kerékpárra van szükség, amelyek kifejezetten a kirándulásokhoz lettek tervezve, ennek köszönhetően strapabíró és masszív eszközök, amik kiválóan alkalmazkodnak a legszélsőségesebb útviszonyokhoz is. Ahhoz, hogy valójában megtapasztalhassa egy Trekking, vagy Cross kerékpár előnyeit, fontos, hogy bizonyos tényezőket figyelembe vegyen megvásárlásukkor.

A Cross kerékpárokat Crosstrekking bicikliknek is szokták nevezni. Ezek főként terepre lettek kitalálva, vagyis a leghepehupásabb területen is kiválóan haladnak, ezzel szemben a Trekking kerékpárokat inkább aszfalthoz fejlesztették ki, és sokkal változatosabb felszereltséggel rendelkeznek, például csomagtartó is tartozik hozzájuk. Ebből a szempontból mindenképp a kirándulóhely és a vásárló igényei döntenek. Ha Ön a Trekking kerékpárokat választaná inkább, érdemes a Torpado márka mellett döntenie, amely nőknek és férfiaknak egyaránt kínál bicikliket. A Cross és a Trekking kerékpárok vásárlásakor egyaránt fontos a testmagasság figyelembevétele, hiszen csakis így garantált a balesetmentes közlekedés.

Ha kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, vagy tanácsot szeretne kérni, keressen minketbizalommal elérhetőségeinken!

Cross és trekking kerékpárok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír