Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Milyen tényezőkre kell odafigyelni gördeszka vásárláskor?

Manapság az egyik legnépszerűbb extrémsportok közé sorolják a gördeszkázást, ami egyesek számára már nemcsak egy egyszerű hobbi, hanem életforma is.

Azonban ahhoz, hogy bárkinek a szenvedélyévé váljon a látványos és adrenalin növelő sport, már az elején körültekintően és átgondoltan kell beszereznie gördeszkáját. A kérdés már csak az, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a vásárlás sikerességét?

  • A gördeszkák kapcsán a legfontosabb a deszka szélessége, ami a stabilitást biztosítja a sportoló számára. Általánosságban a gördeszkák hossza 80 centiméter, azonban ahhoz, hogy például a gyerekek is biztonságban használhassák az eszközöket, számukra az általános méretnél rövidebb deszkára lesz szükség.
  • Mivel a gördeszkák rendkívül erőteljes fizikai tényezőknek vannak kitéve, az alapanyagukat sem lehet a véletlenre bízni. Ebből a szempontból azok a termékek bizonyulnak tökéletes választásnak, amelyek kanadai juharból készülnek. Kínálatunkban például a Kryptonics márka gördeszkái ebből a masszív alapanyagból vannak, így ezen termékeink felnőttek számára tökéletes választásnak bizonyulnak.
  • Végül, de nem utolsó sorban az is fontos vásárláskor, hogy a vevő győződjön meg arról, hogy a gördeszka felfüggesztéseinek mérete megegyezik-e a deszka szélességével. Ha ez igaz a termékre, a vásárló a tökéletes termék mellett fog dönteni.

Ha kérdései lennének a gördeszka vásárlás előtt, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír