Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Mi célt szolgál a túrabot?

​Nincs olyan ember, akinek ismeretlen lenne a túrabot látványa, azonban hiába tudják körülírni, sokan nem tudják megmondani, hogy pontosan miért is van szükség a túrabotra.

A túrabotok elsősorban ahhoz járulnak hozzá, hogy a kirándulások fizikailag ne viseljék meg jelentős mértékben a résztvevőket, vagyis az ereszkedésnél kímélik a térdet, az ízületeket, a combot, aminek köszönhetően a kirándulás másnapján nem érezhetik magukat rosszul a túrázók, és még izomlázuk sem lesz.

A túrabotok nemcsak ereszkedéskor bizonyulnak hasznos segítőtársnak, hanem a felfelé haladás is sokkal egyszerűbb velük. Ilyenkor kímélik a vádlit, mivel a terhelés egy részét átviszik a lábról a kézre. Emellett a nehezebb terepen is segítik az előrehaladást, például patakmedren történő átkelésnél, vagy hegyoldalakon. Természetesen a túrabotok nemcsak kímélik, hanem erősítik is a testet. Használatukkal a helyes testtartás betartható, továbbá a felsőtest is komolyabb megerőltetés nélkül izmosodik.

Ahhoz, hogy a túrabotok mindezt biztosítani tudják, mindenképp megbízható márka mellett kell letennie a voksát; a Blizzard például kiváló választás, amit választékunkban meg is találhat. Ha a vásárlás előtt további információkat szeretne megtudni termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot
elérhetőségeinken!

Túrabot

Tartalomhoz tartozó címkék: hír