Az oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Menü

Itt a tél, irány a pálya, snowboardra fel!

​Sokan a nyarat várják tűkön ülve és egész évben a soron következő nyaralást szervezik gondolatban. Meleg, napfény, strand és a kellemes pihenés körül forognak a gondolataik.
Megint mások éppen a tél közeledtétől jönnek lázba és alig várják, hogy végre elég hideg legyen ahhoz, hogy havazzon. A téli sportok szezonja főként azoknak kedvez és azoknak
jelent fantasztikus élményeket, akik az aktív kikapcsolódás elkötelezett hívei.

Azok, akik szívesen sílécet csatolnak a lábukra, ahelyett, hogy egy zsúfolt strandon feküdnének a napon, azok, akik szívesebben pattannak fel egy snowboard deszkára és
száguldanak le egy havas hegyoldalon, mint egy hotel teraszán szürcsölgessenek koktélokat az árnyékban. Ön is a merészek, a kalandorok, a téli sport rajongóinak táborába tartozik? Ön is azt szereti, ha lüktet a vérében az adrenalin miközben a határait feszegeti és újabbnál újabb élményeket szerez?

snowboard

Úgy döntött, hogy idén kipróbál valami újat? Eddig síelt, de kedvet kapott egy kis extrém sporthoz is és szemet vetett a snowboardra is? Kezdőként nem árt megfogadnia pár tanácsot, elsősorban a snowboard felszerelés kiválasztásával és beszerzésével kapcsolatban. A snowboard deszkák, cipők és kötés között is többféle van. Aszerint osztályozzák őket, hogy ki milyen szinten és milyen stílusban fogja használni a felszerelését. Ha Ön még teljesen kezdőként lép a snowboard pályára, javasoljuk, hogy puhább deszkát válasszon, olyat, ami rövidebb, mert ezzel könnyebben lehet fordulni.

Ha azt tervezi, hogy nem kölcsönöz, hanem saját, új snowboard felszerelését viszi a hóra, keressen meg minket bizalommal! A webáruházunkban megtalálja a legismertebb márkák legnívósabb termékeit a legkedvezőbb árakon! Santa cruz, Burton, Stuf, F2 snowboardok és még sok egyéb termék várja! Készüljön velünk a következő szezonra és hódoljon a téli sportoknak megbízható felszerelésben és öltözetben! Ha kérdése van termékeinkről, tanácsot vagy bővebb információt szeretne kérni, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!

Snowboardok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír